BijEsLogoDef.png
 


Even voorstellen

Mijn naam is Esther Hendriks. In 1999 ben ik, samen met een compagnon, als nagelstyliste begonnen in een beauty-salon in Nijmegen. 

Sinds 2001 was ik daar ook als gediplomeerd pedicure werkzaam. Mijn kennis en kunde heeft mij doen besluiten in 2012 mijn eigen salon te openen, waarin ik nog steeds met veel plezier werk. 

Hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn aspecten die ik erg belangrijk vind. Door de jaren heen heb ik een vertrouwde klantenkring opgebouwd en veel mensen kunnen helpen met de meest uiteenlopende hand- en voetproblemen. Vrouwen en mannen, van jong tot oud. 

Natuurlijk hoeft u niet te wachten tot u problemen heeft om naar een pedicure te gaan. Ook voor mooie verzorgde handen en voeten hebben wij verschillende behandelingen en kunt u altijd bij ons terecht! 

Met vriendelijke groet, 

Esther Hendriks


Voeten

Bij-Es-Hand-Voetverzorging.jpg

Uw voeten zijn erg belangrijk. Het hebben van nagel- en/of voetproblemen kunnen uw dagelijks leven op een vervelende manier beïnvloeden. 

Als pedicure verzorg en behandel ik veel nagel- en voetproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ingegroeide nagels, Mycose-, schimmel- en kalknagels, likdoorns en kloven. Ook mensen met Diabetes kunnen bij mij terecht. 

Bij de behandelingen maak ik gebruik van een spraytechniek. Door middel van een speciale vloeistof koelt de huid waardoor de behandelingen volledig pijnloos zijn. 

Voor meer informatie over behandelingen vraag ik u contact met ons op te nemen.


Nagels

Bij-Es-Hand-Voetverzorging-2

Heeft u last van gebroken, gespleten of dunne nagels? Bent u een nagelbijter of wilt u gewoon mooie verzorgde nagels en handen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

Bij Es hebben we verschillende behandelingen waaronder bijvoorbeeld de complete manicure behandeling. U kunt uw nagels naturel houden maar u kunt ook Acryl- en Gelnagels laten zetten. 

Zelfs wanneer uw nagels kort of ongelijk zijn, kunnen wij deze verlengen door middel van verschillende technieken.

Voor meer informatie over behandelingen vraag ik u contact met ons op te nemen.


Producten

In mijn salon gebruik ik veel producten van Tilly’s en Alessandro. Deze producten worden over het algemeen door iedereen verdragen.

Sinds kort hebben wij ook Fab Brows. Fab Brows wenkbrauwpoeder zorgt voor perfect gevormde, natuurlijke en vollere wenkbrauwen in een paar seconden en blijft gedurende de hele dag zitten. 

Voor meer informatie over onze producten vraag ik u contact met ons op te nemen. 

Bij-Es-Producten
Schermafbeelding 2018-09-16 om 07.39.22.png
Schermafbeelding 2018-09-16 om 07.39.13.png

Voor meer info: http://www.bij-es.nl


PRIJZEN

Pedicure

  • Pedicure behandeling vanaf € 32,- (incl. nagels knippen, eelt en/of likdoorns en kloven verwijderen, scrub en massage)

Manicure

  • Manicure behandeling vanaf € 27,50,- (incl. scrub, nagels vijlen en polijsten, massage en eventueel nagels lakken)

  • Nieuwe set Acryl nagels vanaf € 55,-

  • Nieuwe set Gel nagels vanaf € 35,-


Bij-Es

Voetverzorging

Esther Hendriks

Stuur een mail of bel 06-42656593

info@bij-es.nl

Gerard Noodtstraat 119, Suite 10, Nijmegen.