Brows_to_be_Salon_Suites_Nijmegen
 


Over Brows to be

De behandeling voor de wenkbrauwen wordt uitgevoerd door een gecertificeerd Phibrows Artist. Een Phibrows Artist is gespecialiseerd in het zetten van de semi-permanente make-up. Voor microblading wordt de hairstroke techniek toegepast. Door middel van deze techniek worden er haartjes gezet op de wenkbrauwen voor een natuurlijk effect in de gewenste vorm.

Een GGD vergunning geeft aan dat de studio werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl kun je zien dat Brows to be een vergunning heeft voor, een hygiënisch werkruimte en werkwijze.


 Behandelingen

Phi Brows Microblading

Microblading is semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen. Het blijft niet levenslang zitten, maar wel voor een langere tijd. Het kan per persoon verschillen hoelang de semi-permanente make-up blijft zitten. Gemiddeld blijft het 18 tot 24 maanden zitten, daarna begint het geleidelijk met vervagen.

Microblading is ideaal voor iedereen die, de uiterlijk en vorm van zijn/haar wenkbrauwen blijvend wil verbeteren. Hierbij kun je ook denken aan mensen met lichte of weinig wenkbrauwen. U kunt er kale plekken mee opvullen en de vorm corrigeren. Als u zeer tot weinig haar hebt, kunt u met een microblading behandeling natuurlijke wenkbrauwen krijgen in de gewenste vorm passend bij uw gezicht. 

De behandeling

Er wordt altijd gestart met een intakegesprek. Vervolgens wordt er na uw goedkeuring de before foto’s genomen. Zodra de wenkbrauwen zijn voorgetekend naar wens, zullen wij pas starten met de invulling ervan. Het zetten van de hairstrokes zal nooit worden gedaan zonder vooraf goedkeuring van u. 

Door het inzetten van de hairstrokes op de huid, creëer je natuurlijke volle wenkbrauwen. Bij de pigmentkeuze zijn twee punten van belang, namelijk je eigen haarkleur en huidskleur. Op basis daarvan wordt er een passend pigment gebruikt voor de hairstrokes die worden gezet op de huid. 

Na de eerste behandeling zit er een helingsperiode tussen van minimaal 6 weken. Daarna is het van belang om voor de nabehandeling terug te komen. U betaalt altijd voor de eerste zetting inclusief de nabehandeling. De nabehandeling moet echter wel binnen 10 weken plaatsvinden, anders vervalt deze. Na een periode van 10 weken kan er namelijk al een hoop van de gezette hairstrokes vervagen. Waardoor er een hele nieuwe zetting geplaatst moet worden. Om dit te voorkomen moet de nabehandeling binnen 10 weken plaatsvinden. Bij de touch up nabehandeling worden de gezette haartjes nogmaals gepigmenteerd.  Hierdoor kunt u langer genieten van uw vrijblijvende mooie wenkbrauwen. 

 

Het resultaat

De eerste behandeling duurt ongeveer 120 tot 180 minuten. Dit kan echter per persoon verschillen. Bij de tweede behandeling, de touch up nabehandeling duurt het gemiddeld 60 minuten. De behandeling is pijnloos. Na de behandeling kan er enigszins wat roodheid om de wenkbrauwen aanwezig zijn, deze zal binnen een uur wegtrekken. U krijgt na de behandeling een nazorg formulier mee, zodat u exact weet waar u op moet letten tijdens de genezingsproces. Na 6 weken is het resultaat zichtbaar en zal er een nabehandeling worden ingepland. Hierna zal het resultaat gemiddeld een jaar tot 1,5 jaar zichtbaar zijn. Wij adviseren jaarlijks een controle afspraak in te plannen en de wenkbrauwen bij te werken om een blijvend resultaat te behouden. 

Threading

Threading is het epileren met een draad. Het voordeel van het epileren van de haartjes met een draad is dat ze langer wegblijven. Met harsen of scheren groeien de haartjes sneller terug. Ze worden namelijk niet vanaf de wortel verwijderd maar op de huid. Door het epileren met een draad, voelt je huid ook veel langer zachter aan en heb je geen last van snel terugkomende haartjes of stoppels. De duur van de behandeling verschilt per geëpileerde zone. Prijzen

Microblading Phi Brows

Nieuwe zetting

Phi brows, incl. 1 touch up nabehandeling               €275,-

Touch up nabehandeling 

(Enkel voor bestaande klanten)

Nabehandeling binnen 0 - 3 maanden                     €50,-

Nabehandeling binnen 3 - 6 maanden                     €75,-

Nabehandeling binnen 6 - 9 maanden                     €100,-

Nabehandeling binnen 9 - 12 maanden                    €125,-

Nabehandeling binnen 1 - 1,5 jaar                            €150,-

Nabehandeling binnen 1,5 - 2 jaar                            €175,-

Threading 

Wenkbrauwen                                                            €15,-

Bovenlip                                                                     €5,-

Kin                                                                              €5,-

Kaaklijn                                                                       €10,-

Gehele gezicht                                                           €25,-

Wenkbrauwen + bovenlip                                          €17,50,-


Phi Brows artist rabia mert

Stuur een mail of bel 06-87735845

browstobe@gmail.com

Gerard Noodtstraat 119, Suite 8, Nijmegen.