ExTrAH Naam voor website .png
 

Met passie voor gezondheid en natuur behandel ik mensen. Natuur heeft een wonderlijk mechanisme om te overleven en dus ook het menselijk lichaam. Vanaf ons geboorte, als mens, zijn wij omringt door diverse triggers. Ze hebben invloed op onze gezondheid op mentaal, fysiek en emotioneel niveau. Soms is ons afweermechanisme te zwak om zichzelf te verdedigen en raken wij uit balans. Na jarenlang studies te volgen, heb ik ontdekt dat, wij mensen, een herstel mechanisme bezitten en dat ik, als therapeut, het lichaam met behulp van verschillende technieken, een zetje kan geven om zichzelf te herstellen en gezondheid te bevorderen.

“Natuur zijn werk laten doen, betekend een gezonde en volledige herstel”

Laatste jaren ontstaan er veel meer aandoeningen en vele worden nauwelijks of niet behandeld. Ook een overvloed aan medicijnen en slechte voeding spelen een grote rol. Ieder lichaam is uniek en dus ook iedere behandeling. Hersteltijd is ook hiervan afhankelijk. Tijdens mijn consult verzamel ik benodigde informatie om uw lichaam zo optimaal mogelijk in balans te brengen om zichzelf te herstellen.

Als therapeut, ben ik jaren bezig, om mij in alternatieve geneeswijzen te verbreden en volledige zorg te bieden aan mijn patiënten.

2003-2008 Klassieke Homeopathie

2009-2010 Homeopatische middelen bij huidaandoeningen

2013-2014 Meridianenleer    

2014-2015 Therapeutische hotstone massage

2014-2015 Chinese diagnose en Meridianenleer

2013-2017 Klassieke Acupunctuur

Vakken zoals anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie, psychopathologie, ethiek, therapeutische vorming, farmacologie zijn onderdeel van de gevolgde studies. Naast mijn studies ben ik vele jaren studente van Prof.Dr.Li Jie ( www.lijietcm.com ) Hier heb ik veel praktische ervaring gedaan, voornamelijk revalidatie, huidaandoeningen en complexe aandoeningen.
contact EXtrah

Stuur een mail of bel 06-27032934

 extrah@salonsuites.nl

Werkdagen

Zondag

Gerard Noodtstraat 119, Suite 8, Nijmegen.