mooi4me-ipl-salon-suites-nijmegen.png
 


Definitief ontharen | met IPL in Nijmegen


ontharen-nijmegen-ipl.jpg

Definitieve ontharingsmethode

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug. 

 Dát is wat de IPL-methode voor u kan betekenen. Geschikt voor zowel vrouwen als mannen.


Ontharing door een puls van licht

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de IPL-methode.

ipl-ontharen-nijmegen.png

Het licht van de IPL- apparatuur wordt geabsorbeerd door de melanine (verzamelnaam voor pigment) in het haar en de elektromagnetische energie geeft zoveel warmte dat het de matrix, papil en bulbus vernietigt. De melanine van het haar zorgt voor de geleiding van die warmte naar de wortel. Daarom moet er altijd voldoende pigment in het haar aanwezig zijn.


Voordelen van ontharen met IPL

ipl-behandeling-nijmegen.jpg

Het grote voordeel van IPL is uiteraard dat u nooit meer hoeft te scheren, harsen, epileren of waxen. Daarnaast heeft u geen last van ingegroeide haartjes of stoppels. De behandeling is vrijwel geheel pijnloos en wordt uitgevoerd door professioneel opgeleide specialisten. De apparatuur waar wij gebruik van maken is in Nederland ontwikkeld, veilig en effectief.

Het licht van de IPL- apparatuur wordt geabsorbeerd door de melanine (verzamelnaam voor pigment) in het haar en de elektromagnetische energie geeft zoveel warmte dat het de matrix, papil en bulbus vernietigt. De melanine van het haar zorgt voor de geleiding van die warmte naar de wortel. Daarom moet er altijd voldoende pigment in het haar aanwezig zijn.


Ontharen doordat de wortel loslaat

nijmegen-ontharen-definitief-salon-suites.jpg

Wanneer de kiemcellen in de bulbus opgewarmd zijn tot minimaal 60 tot 70 graden, zal het haar compleet met de wortel loslaten van de voedingsbodem. Gemiddeld duurt het uitvallen van het haar twee tot vier weken. Het lijkt daarom net alsof de haar doorgroeit en er niets is gebeurd.
Het haar heeft drie groeifases
• De actieve (anagene) fase.
• De overgangsfase (katagene fase).
• De rustfase (telogene fase).

De duur van iedere groeifase is afhankelijk van het lichaamsgebied. De IPL-apparatuur kan alleen haar in de actieve groeifase elimineren. Slechts een deel van al het zichtbare haar bevindt zich in de groeifase en verdwijnt voorgoed en daarom zijn er ook meerdere behandelingen nodig. Loszittend en slapend haar kan niet effectief behandeld worden.


Ontharen met IPL zichtbaar na enkele behandelingen

De behandelingen op het lichaam worden om de 5-6 weken uitgevoerd.  Het uiteindelijke resultaat zal pas na enkele behandelingen zichtbaar gaan worden. De behandelde haren vallen na 2 tot 4 weken uit: het lijkt alsof ze groeien maar de afgestorven haren wordt door de huid naar buiten geduwd.


Gemiddeld na zeven tot tien onthaarbehandelingen resultaat

Behandelbare cliënten (waarbij het haar voldoende pigment bevat) hebben, afhankelijk van het te behandelen gebied, huidskleur en geslacht van de cliënt en het apparaat waar mee gewerkt wordt, gemiddeld na zeven tot tien behandelingen resultaat. Een 100% resultaat kan helaas niet gegarandeerd worden. Na de behandeling blijven er namelijk donsharen achter en deze kunnen zich in de loop van de jaren onder invloed van hormonen, medicatieof overmatige irritatie tot nieuwe volwassen haren ontwikkelen. Deze haren kunnen dan eventueel weer behandeld worden om een optimaal resultaat te bereiken of te behouden.

De behandeling is niet geheel pijnloos, maar de gevoeligheid verschilt per persoon en is afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt.


Advies bij het ontharen met IPL

Wij geven het advies om minimaal zes weken voor de aanvang van de kuur het te behandelen gebied alleen te scheren en te knippen. Na de behandeling kunt u meteen weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.


Ook voor mannen

Uiteraard zijn er ook mannen met ongewenste overbeharing. Voor hen is IPL een uitstekende mogelijkheid om dit probleem op te lossen.


Prijzen

Profiteer nu van onze actie!

Onbeperkt definitief ontharen nu vanaf slechts € 79,00 uw leven lang. 

Deze unieke actie houdt in dat u éénmalig het bedrag betaalt. Daarna kunt u onbeperkt gebruik maken van de behandeling, uw leven lang. Profiteer dus van deze speciale actie en maak nu een afspraak!

kijk voor de complete prijslijst op onze website
www.ontharennijmegen.nl