Logo Nicoya.png
 


Wie wil er nou niet gezond oud worden? Nicoya in Costa Rica is één van de vijf blue zones waar dat gebeurd. Door hun gezonde leefstijl worden mensen daar gemiddeld vaker 100 jaar. De basis is gezond eten, lekker slapen, in beweging blijven, deel uitmaken van het leven en de familie. Een plan de vida hebben zoals ze in Nicoya zeggen. Opstaan met een reden en ergens in geloven.

Dat is de boodschap die ik (Reino Folmer) wilde meenemen toen ik een onderneming startte om mensen te helpen hun leefstijl te verbeteren. 

Wat is jouw plan de vida en ben je vaak blij als je aan de dag van morgen denkt?

Hoe enthousiast je ook bent, of niet. Het gaat altijd beter als je uitgerust en ontspannen bent. Je hebt wat meer veerkracht en bent dichterbij je beste zelf. 

Met massage kom je sneller in de buurt van rust en ontspanning en dus ook je leukste zelf. Even tijd voor jezelf, zoeken naar waar de spanning zit en het rustig loslaten van alle dingen die tussen jou en je plan de vida staan.

Mijn massages zijn er op gericht om het natuurlijk proces van het lichaam te ondersteunen en spanning te verlagen. Door te werken vanuit een prettige basissfeer waarin jij de muziek en olie kiest, wordt het een persoonlijke massage. 

Reino Folmer (ik dus) is gediplomeerd sportmasseur en kan je alle spieren in het latijn aanwijzen. Mocht je er toch in het Nederlands over willen praten kan dat. Ben namelijk ook psycholoog NIP. 

Op nicoya.nl kun je alles nalezen, ook over mijn bewegelijke talenten en voedingsadvies.


PRIJZEN

Nek, schouder en rug

Half uur

€27,-

Hele lichaam

Uur

€49,-

Abonnement

1 x per week

€175,- 

(min 3 mnd)


Nicoya

Massage, coaching, beweging en voeding

Alleen op afspraak!

Stuur een mail of bel 06-57018347

info@nicoya.nl

Gerard Noodtstraat 119, Suite 5, Nijmegen.