logo_oogverblindend_nieuw_positief.png
 


Over Oogverblindend

Mireille Boersma

Mireille Boersma

Het gezicht achter Oogverblindend is Mireille Boersma. Het is haar uitdaging om mensen mooier te maken. Bij het realiseren van die uitdaging is ze perfectionistisch en gaat ze altijd voor het beste resultaat. In haar salon neemt ze graag de tijd voor haar klanten: ze werkt met rust, aandacht en zorg. Zo creëert ze een prettige omgeving, waar mensen zich op hun gemak voelen en waar ze graag komen voor een momentje voor zichzelf. Vanaf het begin werkt Mireille aan een fijne sfeer en een goede vertrouwensband.

Certificering

Om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, volgt Mireille een opleiding aan de Biotek Academy, het centrum voor permanente make-up in Nederland. Biotek is een toonaangevend Italiaans merk voor permanente make-up. Ook kleurenleer (pigmentologie) is een belangrijk onderdeel van deze opleiding. Met de opleiding mag Mireille zich ‘allround permanente make-up-specialist’ noemen.


Wimperextensions

Wil je de perfecte look creëren? Een look die helemaal bij je past? ’Of wil je ‘s morgens opstaan met een frisse blik, zonder gebruik van wimperkrultang of mascara? Met wimperextensions van Oogverblindend kan het. Wij bieden wimperextensions in verschillende kleuren, lengtes en krullingen. Of je nu langere en vollere wimpers wilt met een natuurlijk effect, of juist een glamorous en kleurrijke look… Wij zorgen voor een uitstraling waar je blij van wordt!

Bij Oogverblindend ontvangen we je graag in een rustige omgeving, voor een moment helemaal voor jezelf. We werken zorgvuldig en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt bij ons. Zorg, aandacht, vertrouwen en een prettige sfeer staan daarbij altijd centraal.

Oogverblindend biedt de keuze uit verschillende technieken:

  • One-by-one-techniek: op elke wimper komt één extension.

  • 2D-techniek: de extensions die worden gebruikt, zijn dunner dan bij de one-by-one-techniek. Op elke wimper komen twee extensions. Dit geeft het meest natuurlijke resultaat.

  • 6D-techniek, ook wel ‘volume’ of ‘Russian volume’ genoemd: de extensions die bij deze techniek worden gebruikt, zijn ultradun. Er komt een ‘waaiertje’ met zes extensions op elke wimper. Dit geeft een dramatisch effect.

  • Wimperlifting

Wimperlifting

Met wimperlifting, ofwel ‘Lash Volume Lift’ krijg je mooiere, gekrulde en natuurlijke wimpers, zonder wimperextensions. 

Je eigen wimpers worden door middel van siliconenpads vanaf de wortel gelift, waardoor ze een natuurlijke krul krijgen. Tenslotte krijgen de wimpers een verfbeurtje. Het resultaat: een meer open blik, wimpers die langer en voller lijken, en sprekendere ogen. Ideaal voor wimpers die recht vooruit of naar beneden staan. De krul blijft tot zes weken zitten.

Bij Oogverblindend maken we van de wimperlifting graag een verwenmomentje, met gebruik van zachte materialen en verzorgende producten.

Wimperlifting is een vrij nieuwe techniek in de beauty-branche. Bij Oogverblindend hebben we diverse cursussen gevolgd op het gebied van wimperlifting en laten we ons bovendien regelmatig bijscholen, zodat we je altijd optimaal kunnen helpen.


Permanente Make-up

Overweeg je permanente make-up? Dan laat je die het liefst aanbrengen bij een goede salon, waar je je vertrouwd en op je gemak voelt. Oogverblindend helpt je graag met een professioneel advies en deskundige dienstverlening.

Met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit, ook als je allergisch bent voor make-up, veel sport en transpireert of als je het moeilijk vindt jezelf mooi op te maken. Bovendien kunnen we met permanente make-up eenvoudig te dunne of niet mooi gevormde wenkbrauwen, asymmetrische lippen of afhangende oogleden corrigeren. Bij Oogverblindend adviseren we je in een vrijblijvend intakegesprek graag over wat we voor je kunnen betekenen.

Oogverblindend is een salon waar rust, aandacht en zorg centraal staan. Wij werken zorgvuldig en creëren graag een momentje voor jezelf.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een soort tatoeage, die na verloop van tijd vervaagt. De make-up wordt aangebracht met een dunne naald en dient om de één tot drie jaar nabehandeld te worden. Om je professioneel van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een gedegen opleiding tot allround permanente make-up-specialist. Uiteraard werken wij altijd zo zorgvuldig, nauwkeurig en voorzichtig mogelijk.

Wenkbrauwen

Het creëren van mooie wenkbrauwen begint met een goed advies. Afhankelijk van je huidtype, haarkleur, de vorm van je gezicht, de stand van je ogen en je eigen wensen, maken we een plan van aanpak, waarbij we zorgvuldig ‘voortekenen’. Op basis van deze ‘tekening’ gaan we pas definitief aan de slag. Uiteraard kijken we hierbij ook nauwkeurig naar de kleuren die we gebruiken. Op die manier zorgen we voor een uitstraling die helemaal bij je past.

Met permanente make-up kunnen we onregelmatige haargroei of teveel geëpileerde wenkbrauwen corrigeren. Door de juiste vorm te creëren, ontstaat er een liftend effect. Er is keuze uit de haartjestechniek (waarbij als het ware haartjes getekend worden op de huid), schaduwtechniek (waarbij de wenkbrauw volledig dicht wordt gepigmenteerd) of een combinatie hiervan: de 3D-techniek. Wij adviseren je graag over welke techniek het beste bij je past.

Eyeliner

Wil je een mooie uitstraling, met een volle oogopslag? Met permanente eyeliner realiseren we deze voor je. Daarnaast kunnen we met eyeliner correcties uitvoeren bij bijvoorbeeld afhangende oogleden, bolle of te smalle ogen. Bij een permanente eyeliner brengen we kleur aan tussen de wimperhaartjes. Je kunt daarnaast kiezen voor een meer uitgesproken, brede eyeliner. Op basis van je wensen, gaan wij aan de slag!

Bij het aanbrengen van een eyeliner speelt de vorm van de lijn een grote rol. Wij bekijken daarom nauwkeurig naar de vorm van je ogen en de vorm van je gezicht, voordat we overgaan tot het aanbrengen van de permanente make-up. Ook over de kleur geven we je graag een goed advies. Na verloop van tijd (meestal één tot drie jaar) vervaagt de eyeliner, en dient deze nabehandeld te worden.

Lippen

De vorm van de lippen draagt in een belangrijke mate bij aan de uitstraling van je gezicht. Heb je dunne lippen, asymmetrische lippen of is de kleur van je lippen niet optimaal? Wij helpen je graag verder. Op basis van je wensen zorgen we voor een symmetrisch aanzicht, en mooie, volle lippen. Daarbij kijken we goed naar onder andere de vorm van je gezicht en je lippen, de kleur van je lippen en je huidtype. Op basis van onze kennis van kleurenleer (pigmentologie) geven we je indien gewenst een goed advies over de te kiezen kleur.

Oogverblindend biedt verschillende technieken voor de permanente make-up voor je lippen. Zo is het mogelijk om de lipliner in schaduweffect te laten verlopen in een kleur die dicht bij je natuurlijke lipkleur ligt. Je kunt ook kiezen voor het inkleuren van je gehele lippen (ook wel ‘full lips’ genoemd). Door het gebruik van verschillende kleuren, kunnen we de lippen optisch voller doen lijken. Bij de full lips-behandeling kan ook gekozen worden voor een lipstickkleur.

Voor meer info: http://www.oogverblindend.nu


Tarieven Wimperextensions

One by one

One by one €60,-

Op elke wimper komt één extension.

Refill tot 2 weken €25,-

Refill tot 3 weken €35,-

Refill tot 4 weken €45,-

Refill tot 5 weken €55,-

2D Volume

2D Volume €70,-

Op elke wimper komen twee extensions. Dit geeft het meest natuurlijke resultaat.

Refill tot 2 weken € 27,50

Refill tot 3 weken € 37,50

Refill tot 4 weken € 47,50

Refill tot 5 weken € 57,50

6D Volume

6D Volume €80,-

Er komt een ‘waaiertje’ met zes extensions op elke wimper. Dit geeft een dramatisch effect.

Refill tot 2 weken € 30,-

Refill tot 3 weken € 40,-

Refill tot 4 weken € 50,-

Refill tot 5 weken € 60,-

Wimperlift

Wimperlift €60,-

Lash Volume Lift


Tarieven permanente make-up

Alle prijzen zijn inclusief een nabehandeling.
De derde nabehandeling binnen 3 maanden is €50,-

Wenkbrauwen

Hairstroke / Fijne haartjes techniek

Nieuw €295,-

Binnen 1 jaar €90,-

Binnen 2 jaar €150,-

Binnen 3 jaar €210,-

Ombre / Poedertechniek

Nieuw €295,-

Binnen 1 jaar €90,-

Binnen 2 jaar €150,-

Binnen 3 jaar €210,-

3D Combinatie Ombre en Hairstroke

Nieuw €325,-

Binnen 1 jaar €100,-

Binnen 2 jaar €175,-

Binnen 3 jaar €250,-

Eyeliner

Smal boven (onder 50+)

Nieuw €195,-

Binnen 1 jaar €95,-

Binnen 2 jaar €125,-

Binnen 3 jaar €150,-

Medium

Nieuw €225,-

Binnen 1 jaar €110,-

Binnen 2 jaar €140,-

Binnen 3 jaar €170,-

Breed

Nieuw €250,-

Binnen 1 jaar €125,-

Binnen 2 jaar €155,-

Binnen 3 jaar €180,-

Lippen

Lipliner met uitschaduwen

Nieuw €350,-

Binnen 1 jaar €125,-

Binnen 2 jaar €200,-

Binnen 3 jaar €275,-

Fullips

Nieuw €395,-

Binnen 1 jaar €150,-

Binnen 2 jaar €225,-

Binnen 3 jaar €300,-


Oogverblindend

Permanente make-up & Wimperextensions

Mireille Boersma

Werkdagen

Maandag

Stuur een mail of bel 06-13077052

info@oogverblindend.nu

Gerard Noodtstraat 119, Suite 8, Nijmegen.